Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Client multumit = client fidel

Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Troliu pe remorca Capstan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Troliu pe remorca Capstan

Troliurile cu capstan de pe remorci va ofera o flexibilitate suplimentara beneficiind totodata de toate avantajele troliului cu cabestan. Forta maxima de tragere: 20 - 30 kN (2000-3000 kg). Noul nostru troliu electric de 3 tone, numit E-Winch, este deosebit de relevant. Este alimentat de doua baterii de mare putere, permitandu-va sa lucrati mai mult de patru ore fara intrerupere. Poate fi reincarcat de la retea, generator sau punctele de incarcare a masinii, permitandu-va sa continuati instalarea cablurilor fara intrerupere.

Designul sau compact si greutatea redusa permit tuturor modelelor noastre sa fie utilizate in spatii inguste, iar sistemul sau dublu de capstan ofera tragere la viteza si forta constante.

Actionarea electrica a noului nostru troliu electric cu capstan de 3 tone E-Winch ii permite sa fie utilizat in medii inchise si inchise. Datorita motorizarii sale electrice pe baterii, evita instalarea complicata a conductelor pentru a devia gazele de esapament cu efect de sera. In cele din urma, veti beneficia de o liniste sporita de neegalat care va permite sa lucrati noaptea sau chiar in oras.

In timpul operatiunii de tragere, limitatorul sau reglabil opreste automat troliul in caz de suprasarcina. Treapta de marsarier permite cablului sa fie derulat in siguranta si usor. Remorcile noastre sunt echipate cu axa suspensie si, in functie de model, cu capota detasabila din poliester sau cu o panza de protectie in sus.

Disponibil in 9 versiuni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura